TOM servis d.o.o.

Podjetje je bilo ustanovljeno konec leta 2007, najprej pod nazivom Tomtaj d.o.o., ki se je kasneje reorganiziralo. V letu 2017 smo spremenili naziv v TOM SERVIS d.o.o. .

Sedež podjetja je na Alpski 43e v industrijski coni »Veriga« v Lescah, kjer ima v lasti tudi svojo delavnico za opravljanje servisov in popravil, ter skladišče rezervnih delov. Prav tako imamo na voljo prostor za izvensezonsko skladiščenje (hrambo) gostinskih aparatov.

Za zagotavljanje dela na terenu ima podjetje v lasti tudi svoj vozni park, ki omogoča izvedbo servisnih popravil in dostave gostinskih aparatov ter pomivalnih in čistilnih sredstev v čimkrajšem možnem času.

Danes se lahko pohvalimo z odlično bonitetno oceno, kar je odraz korektenega odnosa do strank in dobaviteljev, pridnega in kakovostno opravljenega dela.

Na terenu in v delavnici sedaj izvajamo servisna dela trije strokovno usposobljeni serviserji. Odlikujejo nas večletne izkušnje na omenjenem področju. Delo vedno opravimo kvalitetno in v dogovorjenih rokih, ter cenovno ugodno.

Vizija in poslanstvo

V okolju, ki ga ustvarjamo vsi, preživijo le najboljši, to so tisti, ki se znajo kar najbolje prilagoditi in hitro odzivati na spremembe, ter zaznati nove poslovne priložnosti.
Poslanstvo podjetja Tom servis je zadovojstvo strank in uspešnost na področju servisiranja, prodaje novih in rabljenih gostinskih aparatov, ter prodaje profesionalnih pomivalnih sredstev in čistil za gostinske aparate. Poslovnim partnerjem si prizadevamo zagotoviti strokovno pomoč za nemoteno poslovanje. S tem namenom se redno udeležujemo strokovnih izobraževanj na področju gostinske tehnike.

Vizija podjetja Tom servis d. o. o. je torej (p)ostati eno izmed vodilnih servisno-storitvenih podjetij na območju gorenjske in ljubljanske regije (ter sčasoma razširiti dejavnost po vsej Slovenij). Želimo si čim večje prepoznavnosti, hkrati pa obdržati temeljni vrednoti podjetja, kot sta kakovostna storitev in korekten odnos do poslovnih partnerjev ter zaposlenih.
Še naprej si želimo izvajati učinkovito, hitro in kakovostno servisno ponudbo in ostajati 100% strokovnjaki na svojem področju.

Certifikati in dosežki

SCA Tom Pfeifer
TOM servis d.o.o. | Servis gostinske opreme
TOM servis d.o.o. | Servis gostinske opreme
TOM servis d.o.o. | Servis gostinske opreme

Smo pooblaščeni serviser za

Age
DHIR
Winterhalter
Icematic

TOM servis d.o.o.

Alpska cesta 43e
4248 Lesce

Kontakt

031 628 662 (Tom)
041 315 739 (servis)
[email protected]

Ustanovitelj in direktor: Tom Pfeifer

ID: SI57929289

Delovni čas

PON – PET7.30 -16.30